Presa za kosu 15mm CRIMPING BaBylissPRO

BabylissPro

Šifra: 103623


Presa za kosu 15mm CRIMPING BaBylissPRO

Presa za kosu 15mm CRIMPING BaBylissPRO

EP TECHNOLOGY 5.0 Proces proizvodnje podrazumijeva složen tehnološki proces sličan onom koji se primjenjuje kod proizvodnje nakita. Ovo za rezultat daje mikrometričnumetalnu presvlaku nastalu galvanizacijom, što spriječava trenje i čini kosu još glađom. Ne sadrži hemijske agense čime povećava otpornost kose na visoke temperature i omogućava još bolju distribuciju toplote kroz pločice. Ploče: 3 x čvršće i dugotrajnije 3 x glađe Otporne na hemikalije Dugotrajni i vrhunski rezultati. Štite i oplemenjuju kosu. Volumen i blago prelomljena kosa. Ovaj uređaj je savršen za povećavanje volumena kose i podizanje forme. Čak i izuzetno tanka i slaba kosa nakon upotrebe prese djeluje bogato i bujno. Presu takođe možete koristiti da biste dobili efekat prelomljene kose, čime se povećava volumen i dobija bogatija forma, sa samo nekoliko prelomljenih pramenova.
Karakteristike: Tehnologija EP TECHNOLOGY 5.0, ploče dimenzije 15 x 90mm 3 nivoa toplote (140°C – 170°C – 200°C) Glavni prekidač (O/I sa svjetlosnim indikatorom) Sistem zaključavanja pomoću kog se pločice drže spojeno. Automatsko isključivanje nakon 72 minute. Rotacioni kabel dužine 2,7 m.
NAČIN UPOTREBE: Prije upotrebe, pažljivo pročitajte uputstvo za bezbjedno korišćenje uređaja koje se nalazi na kraju knjižice. Uključite presu u struju a potom je uključite i pritiskom na glavni prekidač. Lampica će se upaliti. Kod prve upotrebe, mogu se javiti para i specifičan miris, što je redovna pojava koja se neće ponavljati. Odaberite željenu temperaturu uz pomoć tastera za kontrolu temperature. Kod slabe i tanke, izbjeljene ili oštećene kose preporučujemo da presu podesite na najnižu temperaturu. Kod kovrdžave i guste kose, kao i kod kose koja se teže oblikuje, preporučujemo više temperature. Pošto je svaka kosa individualna i različita, preporučujemo da prilikom prve upotrebe koristite poziciju „•“.
Tokom narednih upotreba, podešavanja možete postepeno povećavati. TEMPERATURA/TIP KOSE 140°C - Slaba, tanka, izbeljena i/ili oštećena kosa
170°C - Normalna, bojena i/ili talasasta kosa 200°C - Gusta i/ili veoma kovrdžava kosa

Slični artikli